Sponsorcommissie

De sponsorcommissie van GVV '57 bestaat uit Berna Kamoen.

De sponsorcommissie houdt zich bezig met werven, onderhouden en verder uitbreiden van het aantal sponsoren voor GVV‘57. Dit is dus een gedeelte relatieonderhoud maar ook een deel nieuwe acquisitie. Ook is de sponsorcommissie het primaire aanspreekpunt met betrekking tot sponsoring van teams binnen GVV‘57. Dus elk team dat een sponsor heeft, zoekt of wil aandragen kan altijd bij ons terecht.

Wat wil de sponsorcommissie dit seizoen bereiken binnen GVV‘57?

We willen de samenwerking met onze sponsoren zo optimaal mogelijk laten verlopen. Het moet voor beiden een win-winsituatie zijn. Daarin trachten we zoveel mogelijk in gesprek te blijven met onze sponsoren. Daarnaast willen we altijd een stuk groei realiseren om de uitstraling van GVV‘57 en de sponsoren te vergroten.

Voor welke zaken kan een lid van GVV‘57 aankloppen bij de sponsorcommissie?

Elk GVV’57-lid kan zich melden bij de sponsorcommissie met vragen over de mogelijkheid tot sponsoring. Natuurlijk ook als iemand een potentiële sponsor op het oog heeft of een sponsor kent die graag in contact wil komen met iemand die verantwoordelijk is voor de sponsoring binnen GVV‘57. Verder wil de sponsorcommissie nogmaals benadrukken dat alle mogelijke sponsoring via deze commissie moet lopen. Dit om wildgroei van sponsoring tegen te gaan en uniformiteit te creëren binnen GVV ‘57.

Hoe kunnen GVV ‘57 leden in contact komen met de sponsorcommissie?

Natuurlijk kunnen de leden ons aanspreken in het clubhuis of op het sportpark, maar we zijn ook telefonisch of per e-mail bereikbaar.

Sponsorcommissie    
Berna Kamoen   pr@gvv57.nl 06-15401186


Wat moeten de GVV‘57 leden zeker weten van de sponsorcommissie? 

Dat we een actieve commissie zijn, die zich bezighoudt met het financieel draagkrachtig houden van onze vereniging. Daarbij is het van essentieel belang dat deze relaties goed worden onderhouden en waar mogelijk verder worden uitgebouwd. De club heeft die financiële middelen nodig om de continuïteit te kunnen handhaven en te waarborgen. Zo kunnen we voor iedereen een goed en gezond sportklimaat te kunnen bieden.