VCO - GVV '57 0-2 12/03/2018

zondag 11 maart 2018 (door reporter Berry)

Ruim op tijd aangekomen in het Oventje, thuishaven van VCO, was het wachten op onze supporters. Na een belletje bleek de supportersbus in de file te staan. Rond 14.15 uur kwam de bus aan, mooi op tijd om de jongens van GVV '57 te ondersteunen en niks te missen.

Maar goed ook want vanaf de aftrap was het GVV '57 dat domineerde wat resulteerde in de 6e minuut in de 0-1 voorsprong. Na een steekpass ging Menno door en werd voor de 16 neergehaald. De vrije trap werd ongelofelijk hard in de kruising geschoten door Aldair. Daarna kreeg GVV57 2 enorme kansen van Hassan en Menno die gemist werden. In de 35e minuut was het wel raak: Een mooi opgezette aanval op rechts. Pepijn dolde 2 tegenstanders en gaf de bal op de meegelopen Lamin. Met een hard schot in de korte hoek werd het 0-2 voor GVV '57.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld: GVV '57 domineerde en kreeg diverse mogelijkheden. 10min voor tijd viel good oldie Johan Verhaaren in onder veel applaus van de aanhang. Iedereen gunde hem een doelpunt maar vermeend buiten spel verhinderde dat.

GVV '57 deed zich tekort door de kansen niet te benutten.

PS. De bus vertrok op tijd terug naar Grave naar ons clubhuis.Terug naar het overzicht