Kom ook bij de Voetbalschool van ZportZ! 30/07/2018

Voetbaldocent Han Piels (oud-speler Go Ahead Eagles) heeft al ruim 8 jaar een voetbalschool bij OSC te Nijmegen en gaat nu al weer voor het 3e jaar van start met een voetbalschool in Grave.(met afgelopen seizoen ruim 50 voetballers)

Voetbaldocent Ivo Rossen (oud-speler o.a. FC Eindhoven , FC Zwolle , FC Den Bosch) maakt inmiddels ook deel uit van het team van Zportz.

Beide docenten begeleiden en coachen wekelijks de deelnemers van de ZPORTZ Voetbalschool . Een unieke combinatie van 2 super enthousiaste en gemotiveerde trainers die ervaring hebben in het voetballen op hoog niveau. Beiden zijn al jaren trainer van voetballers in alle leeftijdscategorieën.

Trainingen
De trainingen van de voetbalschool richten zich met name op het verbeteren van de voetbaltechniek. Dit is een ideale aanvulling op de reguliere training om je als speler te kunnen ontwikkelen.
Zportz Voetbalschool geeft 20 specifieke techniek-trainingen, waarvan 10 lessen voor de winter en 10 lessen na de winterstop.
Wij werken met kleine groepen om veel individuele aandacht te kunnen geven en de kwaliteit van de lessen op hoog niveau te geven. Techniek is de basis van het voetbalspel. Bij techniek hoort veel meer dan alleen de populaire skills van de voetbalhelden, die natuurlijk ook aangeleerd worden tijdens de trainingen. Tactiek leren voetballers vanaf JO-13. Tactiek is moeilijk uit te voeren als men de techniek niet beheerst. Zonder "Techniek" geen "Tactiek".

Voor wie
De voetbalschool is voor jongens en meiden van alle leeftijden, die enthousiast en gemotiveerd professionele trainingen willen volgen!

Wanneer
De lessen worden op maandag en vrijdagmiddag gegeven tussen 14.45uur en 18.00uur.(bij grote belangstelling kan er naar andere lesdagen uitgeweken worden). De leslocaties zijn op de Bikkelkamp bij GVV’57 en op de Kranenhof bij SCV'58/Estria. Eind augustus wordt de definitieve indeling bekend gemaakt via e-mail.

Inschrijven
Kan tot zondag 19 augustus 2018 via de website www.zportz.nl of via onderstaande link:
20 lessen voetbalschool 2018-2019 
Geef bij het inschrijven in het vakje opmerkingen de voorkeur dag op. Wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee houden. De voetballers zullen op leeftijd en niveau ingedeeld worden. In overleg kan er, indien mogelijk, van afgeweken worden.Terug naar het overzicht