GVV’57 geeft SVS geen kans 05/11/2018

Zondag 4 november 2018: Op deze mooie zondagmiddag begon de wedstrijd tegen SVS, uit Stevensbeek wat later omdat SVS wat verlaat was i.v.m. vervoersproblemen. Een goed bezocht sportpark De Bikkelkamp zag een GVV’57 dat fel begon in een 3-4-3 systeem.

Dit resulteerde in de 5e minuut in de 1-0 na een mooie actie van Pepijn van Delden die met de buitenkant van de schoen de bal bij de 2e de paal binnen schoot. Een minuut later ging een inzet van  Aldair Rodriques via de binnenkant van de paal het veld weer in. Na 10 minuten spelen, kwam GVV’57 op 2-0 uit een mooie pass van rechtsback Koen Linnebank die door Pepijn van Delden beheerst werd afgerond. Hierna kreeg GVV’57 verschillende mogelijkheden zonder zelf iets weg te geven. Een wonderschoon doelpunt van Aldair Rodriques met een afstandschot vanaf 23 meter dat als een granaat in het doel belandde zette 3-0 op het scorebord. Mika Siebers schoot in de 39e minuut op goal, maar zijn inzet ging via buitenkant paal net naast. Net voor rust werd een corner goed ingekopt door Lamin Barrow: 4-0.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld. Na een mooie combinatie op rechts werd de voorzet van Bjorn van der Struijs knap binnen geschoten door Pepijn van Delden: 5-0. GVV’57 bleef ook hierna de veel betere ploeg. Na een uurtje spelen viel keeper Guus Veekens uit met een enkelblessure en werd vervangen door Bjorn van der Struijs die in het verdere verloop van de wedstrijd geen problemen kende. In de 71e minuut verraste een ‘zwabberschot’ van 18 meter van Aldair Rodriques de keeper van SVS. Dat betekende de 6-0.

GVV’57 bleef de betere ploeg met mogelijkheden. Een prima kopbal van Amir Baghari ging via de keeper en paal het doel uit. GVV’57 speelde hierna de wedstrijd beheerst uit.

Een compliment voor de formatie van Ashley Bonnikhorst die duidelijk verschillende systemen kan spelen.

Aanstaande zondag 11 november 2018 speelt GVV’57 thuis de bekerwedstrijd tegen 3e klasser Avanti ’31 uit Schijndel. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur.Terug naar het overzicht