GVV'57 na 3e zege alleen koploper 08/10/2018

Op een druk bezocht sportpark De Bikkelkamp zagen de toeschouwers de topper GVV'5 tegen Vios'38 uit Beugen. GVV'57 speelde weer in het zelfde concept als altijd. GVV'57 was meer in balbezit, maar het was oppassen voor het gevaarlijke Vios'38. GVV57 kwam niet in gevaar, de verdediging stond als een huis.

GVV'57 kreeg 3 grote kansen de waarvan er 1 van de doellijn gehaald werd met veel geluk en een andere waarbij de inzet van Lammin Barrow door de keeper redde werd met een goede reflex.

Na de rust een GVV'57 dat hetzelfde concept hanteerde met soms onnodig balverlies waardoor Vios'38 weer in balbezit kon komen. Hoe verder de wedstrijd vorderde, was er meer gevaar voor het doel van Vios'38. Vios'38 gebruikte steeds meer de lange bal om gevaarlijk te worden maar GVV'57 was allert. In de 84e min was het raak: Eerst werd een vrije trap van Adair gestopt door de keeper de rebound was een prooi voor Lammin. Zijn inzet werd niet goed weggewerkt en de voorzet van Vidjai Aan de Kerk werd door Bjorn van der Struijs tegendraads ingekopt 1-0 voor GVV'57.

Ook de 9 minuten extra tijd bracht GVV'57 niet in gevaar.

GVV'57 is alleen koploper geworden, klasse jongens.

 

Zie verder: https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/5g-gvv-57-blijft-foutloos-dankzij-kopbal-van-der-struijs~afb55eeb/Terug naar het overzicht