GVV'57 JO9-1 strijdt om het kampioenschap in de hoofdklasse 1.2 16/05/2017

Woensdag 17 mei 2017, een week voor de grote finale in Stockholm, staat er een voor onze jeugd even zo grote finale op de agenda. Bij JVC’31 in Cuijk strijden de Graafse “mannen” van JO9-1 tegen hun Cuijkse leeftijdsgenootjes in de Hoofdklasse 1.2.
Een prachtig affiche op een even zo prachtig niveau in de hoogste jeugd amateurklasse.

Met het najaarskampioenschap in de pocket zijn de GVV’ers per ongeluk in de hoofdklasse terecht gekomen. Enkele ouders en trouwe supporters durven al te zeggen dat het seizoen geslaagd is met het behaalde resultaat. Maar Caelan, Tim, Wessel, Tijn, Delano, Milan, Willem, Pim, Roan en Lennard nemen hier, zoals het echte winnaars betaamt, geen genoegen mee.
Veel van deze jongens spelen al vier jaar samen. Als een echt team hebben zij dit seizoen keihard gewerkt om te komen waar ze nu staan. Met maar liefst 3 trainingen in de week (en dus veel tijd en energie van ook de ouders ;) ) veel voetballen, plezier maken, hard werken, veel leren en uiteraard goed luisteren heeft ze tot het TOP-TEAM gemaakt dat ze nu zijn.

Met 22 punten staan beide teams nu aan kop, maar omdat JVC’31 een beter doelsaldo heeft moet GVV’57 winnen om het kampioenschap mee naar Grave te nemen.  Een grote uitdaging tegen de “grootmacht” uit Cuijk en juist hier is alle support dan ook erg welkom!

Woensdag 17 mei om 18:45 uur trappen we af aan de Sportlaan 7.
Caelan, Tim, Wessel, Tijn, Delano, Milan, Willem, Pim, Roan, Lennard, Joren en Dave hopen veel GVV’ers te mogen verwelkomen!

Hopelijk tot dan!!!!Terug naar het overzicht