GVV '57 beloont zich niet. 20/02/2018

De uitslag doet anders vermoeden maar GVV '57 was de eerste helft heer en meester met mooi combinatie voetbal. In de 6e minuut werd een goal van GVV '57 onterecht afgekeurd voor vermeend buitenspel. Zo werd er elke keer als GVV '57 gevaarlijk werd gevlagd. Ook werden er veel open kansen gemist. Bij rust had ook een 4-1 kunnen zijn, maar Max onze res doelman redde bekwaam.

In de 2e helft het zelfde beeld: GVV '57 beter met kansen op de 1-0 maar dan ken je de voetbalwet: een lucky schot betekende de 0-1. GVV '57 voerde de druk op en ja hoor 2 geweldige aanvallen leverde de 1-1 en 2-1 op door Lamin Barrow. Daarna een goede aanval opgezet via links waarbij Pepijn alleen kon doorgaan maar ja de grensrechter vlagde. Odiliapeel nam de bal snel en de 2-2 lag er in. Hierna meer balbezit voor GVV '57 en weer kansen. Een aanval in de 75 minuut van Odiliapeel kwam in de 16 en werd op het lichaam geschoten van een speler. Tot ieders verbazing gaf de scheids een strafschop die benut werd 2-3. GVV '57 gaf nog een keer gas maar een wanhoopstrap naar voren van Odiliapeel werd door een speler van GVV '57 verkeerd ingeschat zodat een speler alleen voor de keeper geen fout maakte 2-4 in de 89 minuut.

Als GVV '57 de kansen beter hadden benut, hadden zij zich beter kunnen belonen voor een goede wedstrijd.Terug naar het overzicht