EGS VR3 weet zich niet te belonen! 12/11/2017

Nuland zondag 12.11.2017 11:30 uur

Ondanks het slechte weer mochten wij toch afreizen naar Nuland voor de wedstrijd tegen de koploper.

Vanaf het begin stonden we goed en Nuland had deze tegenstand vast niet verwacht, gezien het verschil op de ranglijst. Na een mooie aanval kwamen wij op voorsprong, Maria liep goed door en stifte knap over de keepster. Helaas wist Nuland al snel slordig uitverdedigen af te straffen en de gelijkmaker binnen te schieten. De wedstrijd ging mooi gelijk op met bijna kansen aan beide zijden. De achterhoede, onder leiding van Nienke, stond goed. Helaas werd twijfelen achterin ons toch fataal, 2-1 achterstand. Het bleef een open wedstrijd maar het was opnieuw Nuland dat de voorsprong vergrootte naar 3-1. Een mooie diepte pass van Dionne op Noortje die de keepster simpel omspeelde, zorgde voor de verdiende aansluitingstreffer, 3-2. Het was wel duidelijk dat verliezen vandaag niet nodig was.

Vol goed moed begonnen we aan de tweede helft. Nuland was wel gevaarlijker dan wij en Jasmijn moest een paar keer alles uit de kast halen om met mooie reddingen haar doel schoon te houden. Een paar minuten voor tijd werd Noortje nog een keer de diepte in gestuurd maar met een uiterste kracht inspanning wist de laatste vrouw Noortje van het scoren af te houden. Speelde zij de bal of was het misschien een overtreding binnen het strafschop gebied. De scheidsrechter leidde de wedstrijd prima en hierover willen we zeker niet klagen. Maar een strafschop en dan mogelijk een puntje was zeker welkom geweest.

De dames hebben een prima sportieve wedstrijd gespeeld tegen de koploper. Helaas heeft het alleen de schoonheidsprijs opgeleverd en geen punten.

Uw tevreden verslaggever.

 

 Terug naar het overzicht