Astrantia - GVV'57 0-2 26/03/2018

Zondag 25 maart 2018: Een heerlijke dag om te voetballen en te kijken. De supporters van GVV '57 werden dan ook op hun wenken bediend vanaf de eerste minuut tegen Astrantia in Middelaar.

Met GVV '57 veel in balbezit met goed combinatie voetbal dat resulteerde in de eerste 20 min in goede kansen maar het visierr was nog niet goed afgesteld. In de 25e min was het wel raak: een steekbal van Lammin Barrow op Hassan Hoeseini werd door Hassan vanaf 10 meter snoeihard in geschoten 0-1 voor GVV '57. Daarna een beter GVV '57 dat in de 35e min een strafschop werd onthouden voor een handsbal. Astrantia kreeg de eerste helft maar 1 kans maar via een safe van Guus Veekens werd die onschadelijk gemaakt.

In de 2de helft hetzelfde beeld. Een compact voetballend GVV '57 met goed combinatie voetbal resulteerde in 3 keer alleen voor keeper, maar er werd niet gescoord.

GVV '57 bleef doorgaan en dat resulteerde in 68e min in een doelpunt van Pepijn van Delden na een pass van Aldir Rodriquez die Pepijn mooi op de borst controleerde en van 10 meter hard binnen knalde: 0-2.

GVV '57 had hierna nog 2 kansen en speelde de wedstrijd goed uit.

De verdienste van een goed collectief voetballend GVV '57 zowel aanvallend als verdedigend. De supporters gingen dan ook zeer tevreden richting clubhuis waar het zeer gezellig en druk was.Terug naar het overzicht