60e verjaardag GVV’57 10/09/2017

Grave 9 sep 2017: De 60e verjaardag van GVV ’57 begon al vroeg. Nog voor 8 uur was Zportz van oud-Go Ahead Eagels speler Han Piels een voetbal carrousel aan het plaatsen op het GVV’57 sportcomplex terwijl de organisatie het doorgaan of afgelasten besprak. Toen eenmaal ‘doorgaan’ was besloten, kwamen de eerste gasten voor het verjaardagsfeestje het clubhuis De Bikkelbunker al binnen: oud-trainer Rein Bonimbie met de jongste spelers van de Estria/SCV’58 JO7 combi. Zij werden gevolgd door spelers van Estria, GVV’57 en de combi-teams van GVV’57/SCV’58 en Estria/SCV’58 van de JO7 t/m de JO11 groep.

Na een korte uitleg gingen de teams de voetbalspelen af en hoorde je veel gelach en gejuich op De Bikkelkamp. Het regenachtige weer maakte plaats voor een zonnetje dat het feestje mee ging vieren. Aan de hand van de leidsters en leiders (SUPER BEDANKT) beleefden de jongens én meisjes veel voetbalplezier. Aan het eind van de ochtendsessie ligt de ‘gouden herinneringsmedaille’ te wachten en wordt het rond 13.00 uur tijd voor de JO13 en JO15 groep én de meisjes teams van de Samenwerking Estria/GVV’57/SCV’58.

Deze groepen kwamen vooral op de fiets richting ‘het verjaardagsfeestje’. Ook zij werden ontvangen door een verkoelend buitje waarna de kracht van de zonnestralen nog sterker leek. Het voetbalcarrousel bood ook voor deze groep uitdaging en plezier. Begeleid door de leiders/trainers kwamen alle spelen aan bod. Natuurlijk ligt ook voor deze meisjes en jongens ‘de 60 jarige herinneringsmedaille’ te wachten. Een van de organisatoren Dave Portier keek met een tevreden gezicht rond en zag dat alles soepeltjes verliep. Jongens, meisjes, ouders en begeleiders/trainers van Estria, SCV’58 en GVV’57 FIJN DAT JULLIE ER ALLEMAAL WAREN en BEDANKT voor JULLIE INZET EN MEDEWERKING. SAMEN HEBBEN WE ER EEN MOOI FEESTJE VAN GEMAAKT!!!

’s Avonds was clubhuis De Bikkelbunker alweer door de clubhuisploeg omgebouwd tot een gezellige feestlocatie, die goed gevuld werd door leden, oudleden, sponsoren en vrienden van GVV ’57, waaronder erelid en oud-voorzitter Henk Werring. GVV’57-voorzitter Huub Linders ontving zijn collega’s van Estria Jan de Kruif en SCV’58 Henk Cuppen en noemde dhr van Hilst uit Tilburg en ‘zijn idool’ Gerard Loppies in zijn openingsspeech, waarna hij de 4 aanwezige jubilarissen in het zonnetje zette: Joop Junier en Cor Peters voor 60 jaar lid van GVV ’57, vanaf ‘de eerste dag’, erelid Jan Nuijen als 50 jaar lid en erelid An Veekens voor 40 jaar lid. De niet aanwezige jubilarissen worden op een later tijdstip nog gehuldigd.

Al mijmerend over vroeger en dromend over de toekomst vloog de tijd en kan GVV ’57 zich opmaken voor ‘de zondag’ met de jubileumwedstrijd GVV’57-NLC ’03 met een voorwedstrijd GVV ’57 JO11-1 – vv Gassel JO11-1, de toekomst van GVV ’57, al 60 jaar de Graafse Voetbal Vereniging in 1957 geboren uit een fusie tussen Mobilia en de Sportclub Grave.Terug naar het overzicht