Nieuws GVV'57

Bekijk het nieuws van GVV'57 en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vlaaienactie GVV '57 jeugd 01/11/2017

De jeugd van GVV ’57 de JO-11, JO9 en JO7 gaan dit jaar weer vlaaien verkopen. Vanaf donderdag 2 november 2017 liggen de formulieren klaar in het clubhuis.

VEEL SUCCES!!!

 

 

Lees verder

Kantinemedewerk(st)ers gevraagd 24/10/2017

De toename van het aantal EGS-jeugdteams heeft ervoor gezorgd dat het op Sportpark De Kranenhof op zaterdagen veel drukker is geworden. Dit is aan de ene kant hartstikke leuk en gezellig maar aan de andere kant betekent het voor de vrijwilligers die achter de bar in het clubhuis staan een zwaardere belasting. Wij willen dan ook een oproep doen aan alle ouders om deze vrijwilligers te ondersteunen.

We zijn daarbij met name op zoek naar hulp tussen 12:30 uur en 14:30 uur. De werkzaamheden bestaan uit het meedraaien van de bardienst en het helpen in de keuken. Wanneer we voldoende aanmeldingen hebben, kunnen we een rooster maken en dan komt iedereen maar een paar keer in het seizoen aan de beurt. Meld je aan via samenwerking.egs@gmail.com of bij kantinebeheerder Piet Michiels, die iedere zaterdag aanwezig is. Samen helpen we elkaar om van de EGS een succes te maken!! 

Stuurgroep EGS

Lees verder

EGS VR3 verliest door te veel slordigheden. 22/10/2017

Grave 22-10-2017 EGS VR3 - Festilent VR2

Al vroeg in het seizoen een inhaalwedstrijd. Op de oorspronkelijke datum waren we compleet en vandaag hadden we een aantal speelsters met een andere afspraak in de agenda.

Vorige week lekker zonnetje en 24 graden vandaag 8 graden en regen.

We begonnen slecht aan de wedstrijd en gaven Festilent alle ruimte om lekker te combineren. De eerste goal kwam uit een voorzet die een 8-tal speelsters niet weg wilde werken en de negende speelster, toevallig met blauw shirt wist daar wel raad mee. Slecht of niet communiceren zorgde voor een fouten festival achterin. Ruststand 0-5. Maria die goed voetbalde, kreeg nog een paar grote kansen maar faalde helaas om ons en haar zelf te belonen. Dionne was er ook een paar keer dicht bij maar we kregen de bal niet tegen het netje.

In de rust iedereen weer op scherp gezet en als de tweede helft zou worden gewonnen zou dit worden beloond met een rondje.

Met Rowie op haar vertrouwde stek begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. De wedstrijd ging nu meer gelijk op en we wisten zowaar nog te scoren. Maria lobde de bal keurig over de keepster.

Helaas vonden we het nodig om een goal aan Festilent cadeau te doen. Een schitterende pass van Rowie belande bij Vera die koelbloedig af rondde. Festilent wist nog een keer te scoren waardoor de dames een rondje mis liepen van de trainer.

Dames goed hersteld in de 2e helft na een slechte eerste.

Volgende week nieuwe kansen.

 

Gr. Uw verslaggever

Lees verder

Verslag van de 4e editie van de jeugd voetbaldag 21/10/2017

Op zaterdag 21 oktober 2017 vond de traditionele jeugdvoetbaldag plaats, dit jaar met als gastheer vv Gassel. 's Morgens was de jeugd O7, O9 en O11 aan de beurt om in gemixte teams van EstriaGVV'57SCV'58 (EGS) en vv Gasselspelers/speelsters in de opblaasbare voetbalvelden te voetballen, in een Pannaveld hun keachten te meten en penaltys te verzilveren. De snelheidsmeter gaf aan hoe hard er geschoten werd.

's Middags waren deze voetbalspelen het domein van de JO15 en JO13 jeugd van de EGS en vv Gassel....Het programma bestond dit jaar uit de bekende mixcompetitie in de opblaasbare velden, aangevuld met eveneens opblaasbare pannaveldjes, een penaltywedstrijd en een “snelheidsmeter”. Leuk om te zien dat we de jeugd een groot plezier doen met deze dag want onder enorm fanatisme speelden de kids hun onderlinge wedstrijdjes en namen zij deel aan de overige activiteiten.  Dit fanatisme ondervonden ook de keepers van de 1 elftallen van onze clubs die we bereid hadden gevonden om het doel tijdens de penaltywedstrijd te verdedigen.

Nadat het begin van de ochtend nog wat met wat motregen begon, werd het gelukkig al snel droog.  en voordat iedereen het besefte was de ochtend al weer voorbij. Alvorens naar huis te gaan kregen alle deelnemers en begeleiders nog een mooi presentje mee in de vorm van een voetbalschoenentasje, met dank aan sponsorbijdragen van De Waal Vastgoed en Bento Sport aangevuld door het jeugdbudget van de EGS en vv Gassel.

Vanaf 13.30 uur was het tijd voor het 2e deel, nl de iets oudere jeugd van O13 en O15. Bij de start van het middagprogramma bleek dat er ondanks duidelijke communicatielijnen toch een aantal begeleiders niet waren verschenen. Gelukkig waren enkele andere aanwezige mensen bereid om de opengevallen plekken enthousiast op te vullen.

De deelnemers en overige aanwezigen genoten ’s middags van een heerlijk nazomerzonnetje en ook hier was het enthousiasme en sportief fanatisme onder de deelnemers weer groot. Rond 17.00 zat de dag erop en ging ook de middaggroep naar huis met het voornoemde presentje.

Dank gaat uit naar gastheer vv Gassel voor de gastvrije ontvangst en de goede organisatie van de kantine, accommodatie en materialen. Tevens naar de scheidsrechters, teambegeleiders, keepers van de 1e elftallen en overige vrijwilligers, die de dag tot een succes hebben gemaakt. Mede dankzij deze belangeloze inzet hebben wij als clubs reden van bestaan en wij en onze voetbaljeugd  een mooie toekomst.

De commissie voetbaldag bestond dit jaar uit de volgende heren: Rene de Waal, Peter Veekens, Marinho de Kleijn, Robby van Boekel, Willy Gerrits, Maurice van Deventer a.i. en ondergetekende

Roeland Hoffmann

Lees verder


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 -