Nieuws GVV'57

Bekijk het nieuws van GVV'57 en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

EGS VR3 verliest door te veel slordigheden. 22/10/2017

Grave 22-10-2017 EGS VR3 - Festilent VR2

Al vroeg in het seizoen een inhaalwedstrijd. Op de oorspronkelijke datum waren we compleet en vandaag hadden we een aantal speelsters met een andere afspraak in de agenda.

Vorige week lekker zonnetje en 24 graden vandaag 8 graden en regen.

We begonnen slecht aan de wedstrijd en gaven Festilent alle ruimte om lekker te combineren. De eerste goal kwam uit een voorzet die een 8-tal speelsters niet weg wilde werken en de negende speelster, toevallig met blauw shirt wist daar wel raad mee. Slecht of niet communiceren zorgde voor een fouten festival achterin. Ruststand 0-5. Maria die goed voetbalde, kreeg nog een paar grote kansen maar faalde helaas om ons en haar zelf te belonen. Dionne was er ook een paar keer dicht bij maar we kregen de bal niet tegen het netje.

In de rust iedereen weer op scherp gezet en als de tweede helft zou worden gewonnen zou dit worden beloond met een rondje.

Met Rowie op haar vertrouwde stek begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. De wedstrijd ging nu meer gelijk op en we wisten zowaar nog te scoren. Maria lobde de bal keurig over de keepster.

Helaas vonden we het nodig om een goal aan Festilent cadeau te doen. Een schitterende pass van Rowie belande bij Vera die koelbloedig af rondde. Festilent wist nog een keer te scoren waardoor de dames een rondje mis liepen van de trainer.

Dames goed hersteld in de 2e helft na een slechte eerste.

Volgende week nieuwe kansen.

 

Gr. Uw verslaggever

Lees verder

Verslag van de 4e editie van de jeugd voetbaldag 21/10/2017

Op zaterdag 21 oktober 2017 vond de traditionele jeugdvoetbaldag plaats, dit jaar met als gastheer vv Gassel. 's Morgens was de jeugd O7, O9 en O11 aan de beurt om in gemixte teams van EstriaGVV'57SCV'58 (EGS) en vv Gasselspelers/speelsters in de opblaasbare voetbalvelden te voetballen, in een Pannaveld hun keachten te meten en penaltys te verzilveren. De snelheidsmeter gaf aan hoe hard er geschoten werd.

's Middags waren deze voetbalspelen het domein van de JO15 en JO13 jeugd van de EGS en vv Gassel....Het programma bestond dit jaar uit de bekende mixcompetitie in de opblaasbare velden, aangevuld met eveneens opblaasbare pannaveldjes, een penaltywedstrijd en een “snelheidsmeter”. Leuk om te zien dat we de jeugd een groot plezier doen met deze dag want onder enorm fanatisme speelden de kids hun onderlinge wedstrijdjes en namen zij deel aan de overige activiteiten.  Dit fanatisme ondervonden ook de keepers van de 1 elftallen van onze clubs die we bereid hadden gevonden om het doel tijdens de penaltywedstrijd te verdedigen.

Nadat het begin van de ochtend nog wat met wat motregen begon, werd het gelukkig al snel droog.  en voordat iedereen het besefte was de ochtend al weer voorbij. Alvorens naar huis te gaan kregen alle deelnemers en begeleiders nog een mooi presentje mee in de vorm van een voetbalschoenentasje, met dank aan sponsorbijdragen van De Waal Vastgoed en Bento Sport aangevuld door het jeugdbudget van de EGS en vv Gassel.

Vanaf 13.30 uur was het tijd voor het 2e deel, nl de iets oudere jeugd van O13 en O15. Bij de start van het middagprogramma bleek dat er ondanks duidelijke communicatielijnen toch een aantal begeleiders niet waren verschenen. Gelukkig waren enkele andere aanwezige mensen bereid om de opengevallen plekken enthousiast op te vullen.

De deelnemers en overige aanwezigen genoten ’s middags van een heerlijk nazomerzonnetje en ook hier was het enthousiasme en sportief fanatisme onder de deelnemers weer groot. Rond 17.00 zat de dag erop en ging ook de middaggroep naar huis met het voornoemde presentje.

Dank gaat uit naar gastheer vv Gassel voor de gastvrije ontvangst en de goede organisatie van de kantine, accommodatie en materialen. Tevens naar de scheidsrechters, teambegeleiders, keepers van de 1e elftallen en overige vrijwilligers, die de dag tot een succes hebben gemaakt. Mede dankzij deze belangeloze inzet hebben wij als clubs reden van bestaan en wij en onze voetbaljeugd  een mooie toekomst.

De commissie voetbaldag bestond dit jaar uit de volgende heren: Rene de Waal, Peter Veekens, Marinho de Kleijn, Robby van Boekel, Willy Gerrits, Maurice van Deventer a.i. en ondergetekende

Roeland Hoffmann

Lees verder

ST EGS VR3 wint ruim tegen Oss 16/10/2017

Onder een aangenaam najaars zonnetje begonnen de dames aan hun tweede wedstrijd. vorige twee wedstrijden werden op het laatst helaas afgelast. 

De dames begonnen sterk aan de wedstrijd en OSS’20 werd in de verdediging gedrukt, de score werd geleidelijk opgevoerd naar 3-0. De dames gingen het rustig aan doen en OSS’20 kon nu ook aan aanvallen denken. Nanda, die de zieke Jasmijn verving in de goal, keepte een super wedstrijd en roep ik nu maar alvast uit tot “Woman off the match”. Uiteindelijk werd de 4-0 nog gemaakt maar de coach was erg ontevreden.

In de rust werden de dames weer bij de les gebracht en vol goede moed begonnen we aan de tweede helft.

Even leek OSS’20 de spanning weer in de wedstrijd te brengen door de 4-1 te maken maar gelukkig werd de marge snel gerepareerd en stond het 5-1. De score liep gestaag op en OSS’20 scoorde nog een keer waardoor de het scorebord de 9-2 als eindstand liet zien.

Een mooie winst voor onze dames.

Lees verder

Herdenkingsbijeenkomst jeugdleider Rolf Thelen 14/10/2017

In Memoriam Rolf Thelen
Uitgesproken door jeugdvoorzitter GVV'57/Stuurgroeplid ST JO15/JO13 Maarten Verboom tijdens de drukbezochte, warme herdenkingsbijeenkomst in de Estria kantine op 14 oktober 2017:

Rolf Thelen plotseling overleden (1969-2017)
Donderdagavond 12 oktober 2017 sijpelde het bericht bij de Samenwerkende verenigingen GVV’57, Estria en SCV’58 binnen dat Rolf Thelen, jeugdtrainer van de ST EGS JO13-2, in de ochtend door een hartstilstand overleden was.

Rolf, hij kwam van ‘ergens’…
In augustus 2015 reageerde een voor ons onbekende Rolf op een oproep op de GVV’57 website voor een trainer voor GVV ’57 D2. Rolf gaf zijn interesse aan om binnen GVV ’57 die taak op zich te willen nemen en vertelde dat hij bij vv Eijsden, afkomstig uit het diepe zuiden de laatste jaren met veel plezier trainer en leider was geweest van verschillende voetbalteams.
Zijn toenmalige vriendin had ervoor gezorgd dat Rolf de weg naar Grave had gekozen.
Bij GVV’57 ging hij aan de slag bij de D2 samen met Hans Bussink, Dimitri van der Hoeven en Jeroen Hubert. Rolf was alle trainingen én wedstrijden aanwezig en deed alles wat hij kon voor zijn jongens met een positieve insteek en op een gemoedelijke wijze vergezeld door zijn onmiskenbare Zuid-Limburgse tongval.

Rolf, je was er altijd…
Naast de trainingen en wedstrijden dacht jij ook mee met het jeugdbestuur om problemen te zien als uitdagingen en door praktisch, oplossingsgerichte medewerking jouw bijdrage te leveren aan de jeugd van GVV’57.
Toen de Samenwerking Estria, GVV’57 en SCV’58 uitgebreid werd met de JO13 en op zoek ging naar leiders en trainers was het voor jou vanzelfsprekend om daaraan ook mee te werken. Jij werd trainer/leider van de ST EGS JO13-3 en was ook op deze nieuwe plaats, de Kranenhof, een verenigingsman die altijd aanwezig was, altijd op tijd, altijd een woordje voor de ander en altijd actief voor zijn team. Dat was voor jou ook vanzelfsprekend!
Dit seizoen ging jij aan de slag met de ST EGS JO13-2. De competitie was na de bekerwedstrijden net aan de gang totdat wij afgelopen donderdag jouw overlijdensbericht ontvingen.
Een onvoorstelbare, ongelooflijke dreun! Hoe kan dat nou…..

Rolf, je ging opeens naar ‘ergens’…
Zo plotseling als je in 2015 bij GVV ’57 binnen kwam, was ook je vertrek op 12 oktober 2017. Ineens ging je naar ‘ergens’…


DANKBAARHEID voor alles wat je voor onze jeugd deed, is wat we je nog kunnen en willen meegeven.
Rolf BEDANKT!!!

Namens ST EGS, Jan Nuijen
Grave/Escharen/Velp, 13 oktober 2017

(Foto: Jan Nuijen)

Lees verder


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 -