Nieuws GVV'57

Bekijk het nieuws van GVV'57 en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Samenwerking Estria-GVV’57-SCV’58, Update april 2018 04/05/2018

Na afloop van de goed bezochte Informatie avond op 11 april 2018 ontving  de Stuurgroep Samenwerking complimenten voor de duidelijke, uitgebreide manier van informeren en de vraag om regelmatige informatie over de vooruitgang en de stand van zaken van de Samenwerking Estria-GVV’57-SCV’58 (EGS).

 Middels deze maandelijkse ‘Update’ proberen wij aan deze vraag te voldoen.

Deze maand hebben Pascal Kersten en Jurgen Verhallen weer een goed gesprek met de Gemeente Grave gevoerd over de toekomstige sportaccommodatie.

De Stuurgroep heeft tweemaal vergaderd. Tijdens die overleggen zijn de verschillende commissies van onze Samenwerking besproken waarbij de huidige stand van zaken én richting de nabije (seizoen 2018-2019) én wat verdere toekomst gekeken werd.

ST Teams Dames

De ST teams van de Dames 1 en Dames 2 trainen de laatste weken samen (Beterschap Theo Elmans!) Er zal de komende weken geïnventariseerd worden welke dames er volgend jaar blijven voetballen in de drie Damesteams, zodat de coördinatoren hun plannen voor seizoen 2018-2019 daarop kunnen baseren.

ST Teams Meisjes

De ST meisjesteams draaien mede door uitstekende begeleiders en trainers prima! Ook hier zullen de coördinatoren Richard Garot, Joop van de Ven en René van der Venne plannen aan de planning voor het nieuwe seizoen gaan werken.

ST Teams teams JO13-15-17-jeugd

In de ST JO13-, JO15- en JO17-groep wordt op een goede wijze samengewerkt om bij spelerstekorten elkaar te helpen. Er is een grote bereidwilligheid te zien bij spelers en begeleiders. SUPER!!!

Technische commissie

De Technische commissie van de EGS is al druk bezig met het bekijken van spelers en speelsters om te komen tot een goed advies voor het inschrijven en indelen van de EGS-teams. Volgend seizoen wordt in ieder geval de JO19-groep toegevoegd aan de Samenwerking EGS. De stuurgroep zal nog bekijken, mede aan de hand van het advies van de TC EGS of en welke teams er van de jongere leeftijdsgroepen nog meer in ST-teams zullen gaan spelen.

Commissie keepersschool

De keepersschool zal op korte termijn haar beleidsplan presenteren. Wij wensen Hans Bussink veel beterschap toe en hopen hem weer snel te ontmoeten.

Commissie Tenue, Logo & Naam

De Commissie Tenue, Logo & Naam werkt keihard om ALLE EGS-teams m.i.v. seizoen 2018-2019 in een uniform tenue te steken. De vooruitzichten daartoe zijn veelbelovend!

Commissie FairPlay

De FairPlay commissie is vooral ‘achter de schermen’ druk bezig met haar belangrijke werk inzake onze normen en waarden en is benaderbaar als contactpersoon. Op korte termijn zal nadere info over deze commissie gepresenteerd worden.

Commissie Financien én commissie Fusieplan

Richting de toekomst zal er een fusieplan (Commissie Fusieplan) samen gesteld worden waarbij de financiën een belangrijke factor zijn. De commissie Financiën en Sponsoring is hard aan het werk om daarvoor een financieel plaatje te maken. De Stuurgroep ervaart dat de zo belangrijke sponsors nu al interesse tonen om hun steun aan onze Samenwerking te geven. Mooi toch!

Commissie Scheidsrechters

Door het voortreffelijke werk van ‘Scheidsrechtersbaas’ Theo Wouters in samenwerking met zijn collega’s binnen de EGS zijn de wedstrijden steeds voorzien van scheidsrechters. Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar aanvulling voor het scheidsrechterskorps, waardoor de huidige scheidsrechters ook eens ‘een vrij weekend’ aangeboden kan worden. Liefhebbers om wedstrijdjes te fluiten kunnen zich melden bij Theo.

Commissie Sportaccommodatie

In mei 2018 zal de Commissie Sportaccommodatie bepalen wat de speerpunten worden de komende periode. De inrichting van onze toekomstige sportaccommodatie met velden, welke soorten zijn de beste opties, de veiligste ontsluiting, één of meerdere ‘ingangen’ en de hele ‘look and feel’ zullen steeds ter sprake komen.

Door de Stuurgroep en de vele vrijwilligers van de EGS wordt er keihard gewerkt om onze Samenwerking tot een groot succes te maken. Nu wordt er vooral richting het komende seizoen gewerkt.

SAMEN één doel!!!

Namens de Stuurgroep Samenwerking

Jan Nuijen (Commissie PR & Communicatie)

Lees verder

GVV '57 wint weer. 30/04/2018

zondag 29 april 2018: Op sportpark 'de Bikkelkamp' was het weer druk voor aanvang van de wedstrijd tegen Toxandria. GVV '57 begon zonder de 4 langgeblesseerde spelers die aankomende week weer aansluiten bij de groep.

GVV '57 speelde in dezelfde formatie die blijkbaar goed werkt. Bij balbezit werd elke keer met veel geduld naar de juiste oplossing gezocht. Toxandria had daar bij balbezit geen oplossing op en GVV '57 troefde steeds de tegenstander af door alert ingrijpen. Door te gemakkelijk uitverdedigen leed GVV '57 balverlies waardoor Toxandria driemaal gevaarlijk werd. Keeper Max Hendriks en de verdediging zorgden door goed ingrijpen voor 'de nul'. Bij balbezit van GVV '57 ging de eindpass af en toe verkeerd. GVV '57 werd beter en kreeg 4 kansen, die door de keeper onschadelijk werden gemaakt waarvan 1 met een wereldredding op een vrije trap van Aldir vanaf 18 meter, die uit de kruising getikt werd.

In de 2e helft speelde GVV '57 de passing zuiverder. Dit resulteerde in de 7e minuur in de 1-0. Menno van Tienen speelde 2 man uit maar zijn schot werd gekeerd. De rebound was een prooi voor Pepijn van Delden die knap afmaakte. GVV '57 kwam daarna goed weg met een schot van Toxandria op de lat na een snelle uitval. Een corner van Toxandria werd weggekopt en van 20 meter vol op de schoen genomen door de invaller van Toxandria en verdween in de kruising van het doel: 1-1. Door een onnodige eerste gele kaart van Laurens kreeg hij binnen 3 minuten zijn tweede, zodat GVV '57 met 10 man verder moest. Toxandria ging nu op jacht naar de 3punten en GVV '57 bleef in hetzelfde concept voetballen en was met 10 man ook beter. Er waren goede kansen voor Mika Siebers, Pepijn en de ingevallen Guus Veekens. Eén keer redde Max grandioos op een harde inzet van Toxandria. In de slotfase werd na een mooie aanval van GVV '57 een schot van Lammin met de hand gekeerd in de 16. De toegekende strafschop werd door Guus binnen geschoten: 2-1. GVV '57 speelde de wedstrijd  netjes uit zonder in problemen te komen. Na de wedstrijd was de vreugde dan ook groot bij de spelers en publiek.

Vermeldenswaard was de steun vanuit GVV '57 3, zowel als bankzitter als grensrechter. 'Wij zijn toch GVV '57' was de reden van de hulp aan het eerste elftal. Klasse jongens!!! Een verdiende overwinning van de complete ploeg.

Lees verder

zondag 29 april 2018: GVV'57 - Toxandria 27/04/2018

zondag 29 april 2018: GVV '57 - Toxandria

Kom weer allemaal GVV '57 ondersteunen op Sportpark de Bikkelkamp.

Aanvang 14.30 uur.

 

PS De poorten zijn om 13.00 uur open.

Tot zondag dan!

Lees verder

GVV '57 wint van vv Gassel. Alle GVV '57 teams winnen! 23/04/2018

zondag 22 april 2018: Om 13.30 uur zit het clubhuis en terras vol. Het is een dolle boel bij GVV '57. Alle GVV '57-elftallen hebben hun wedstrijden gewonnen en nu is het vlaggenschip, GVV '57 1 aan de beurt om de overwinningenreeks compleet te maken op deze mooie zon overgoten dag. Zo'n 200 toeschouwers zijn aanwezig voor de wedstrijd GVV '57 - vv Gassel.

GVV '57 begint de wedstrijd zonder 4 basis spelers, waaronder Guus Veekens die vorige week zijn vinger had gebroken in de warming up maar toch de wedstrijd ingetaped uitspeelde. Zijn vervanger deze wedstrijd Max Hendriks deed het voortreffelijk deze middag. Tegenstander vv Gassel zette vanaf de eerste minuut de druk op de ketel met fel storen bij de opbouw van GVV '57. GVV '57 speelde zich echter er elke keer mooi onder uit. De middenvelders van GVV '57 kwamen goed tussen de linies om aanspeelbaar te zijn zowel links als rechts waar de ruimte lag bij vv Gassel. In de 12e minuut was het raak voor GVV '57. Pepijn van Delden werd diep aangespeeld en speelde 2 tegenstander op snelheid uit en maakte alleen voor de doelman geen fout: 1-0. Hierna hield GVV '57 alles onder controle. vv Gassel kwam niet verder dan de 16 meter van GVV57 en als dat wel gebeurde werd er goed ingegrepen.

In de 2e helft een fel voetballend vv Gassel dat probeerde de gelijkmaker te maken en GVV '57 dat in de juiste formatie en taktiek bleef voetballen door de linies gesloten te houden en te kantelen van links naar rechts. vv Gassel had hierop geen antwoord op. Twee keer moest Max Hendriks ingrijpen in de tweede helft. GVV '57 kwam er enkele keren gevaarlijk uit, maar het lukte steeds net niet. De krachten van vv Gassel namen af en GVV '57 controleerde de wedstrijd die uitstekend geleid werd door de jonge scheidsrechter uit Gemert. GVV '57 speelde tegen de nr 2 de wedstijd gemakkelijk uit.

Een verdiende overwinning voor GVV '57 van trainer Ashley Bonnikhorst die zijn formatie zo laat voetballen zodat de spelers het allemaal goed kunnen uitvoeren. Na het laatste fluitsignaal werden de jongens met applaus bedankt. Het bleef een dolle boel bij GVV '57: Alle Teams hadden hun wedstrijd gewonnen.

Lees verder


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 -