Nieuws GVV'57

Bekijk het nieuws van GVV'57 en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Uitslag STEMMING CLUBKLEUREN EGS '20 02/04/2020

Beste toekomstige EGS ‘20-ers,

Ook in deze roerige tijd, waarin sociale onthouding, thuiswerken en sluiting van sportverenigingen aan de orde van de dag zijn, wordt er achter de schermen hard doorgewerkt aan de aankomende fusie. Anderhalve week geleden zijn de drie verschillende opties voor clubkleur(en), met een impressie van een mogelijk tenue in deze kleur(en), gepresenteerd. Tot 31 maart 2020 konden jullie je voorkeur opgeven.

Aan deze oproep is ruimschoots gehoor gegeven! Dank voor het aanleveren van jullie stemmen met vaak leuke onderbouwingen! Tussen de vele reacties zaten ook een aantal vragen, met name over het paars-witte tenue wat nu gedragen wordt door de samenwerkende jeugdteams van Estria, GVV ‘57 en SCV ‘58. Wij hebben als commissie de bewuste afweging gemaakt om deze kleuren niet mee te nemen tussen de opties.

Naast en aantal praktische aspecten is de belangrijkste overweging het feit dat we een nieuwe start maken, een nieuwe vereniging worden waar nieuwe clubkleuren bij horen.

Een groot deel van jullie heeft dus zijn of haar voorkeur uitgesproken. Iets meer dan de helft (55%) heeft daarbij gekozen voor de clubkleur ZWART!

Door middel van stemming hebben wij, als commissie naam, tenue en logo, de toekomstig leden van EGS ’20 aan het woord gelaten wat betreft de clubkleur en bijbehorend tenue. Een democratisch besluit waarbij een ruime meerderheid voor zwart heeft gekozen. Aan ons nu de taak om daar een prachtig tenue bij te laten ontwerpen! Een indicatie van hoe het tenue er uit kan komen te zien is hierboven te zien.


Waarom koos de commissie ook alweer voor zwart als optie? De clubkleur zwart biedt de mogelijkheid om een zeer stijlvol en uniek tenue te presenteren. We zullen geen andere verenigingen tegen gaan komen die in een zelfde tenue zullen spelen. Logo’s en sponsoren zullen goed zichtbaar zijn op een zwart tenue. En niet geheel onbelangrijk, wastechnisch erg prettig! Door rode en gele accenten willen we het tenue compleet gaan maken. Hierbij hebben wij het uittenue van Atletico Madrid van dit seizoen als voorbeeld genomen. Met deze rode en gele accenten brengen we huidige clubkleuren en de Graafse vlag terug in het tenue, waardoor het ook een duidelijke lokale binding en historisch besef heeft.


Naast het tenue heeft de clubkleur natuurlijk ook invloed op de huisstijl van de nieuwe vereniging. Ook hierover is door de commissie goed nagedacht. De kleur zwart zal voor sommige mensen misschien gelinkt worden aan treurig, donker, saai. Echter betekent de keuze voor de clubkleur zwart niet dat de accommodatie, het interieur, de vlaggen etc. allemaal alleen met deze kleur worden aangekleed. Huisstijl, accommodatie, interieur en aankleding zullen door samenwerkende commissies op een grondige een doordachte manier tot stand worden gebracht! Zodat we na totstandkoming van de fusie, presentatie van ons nieuwe tenue en oplevering van de nieuwe accommodatie een prachtig geheel vormen, samen EGS ‘20 zijn!


 

Met sportieve groet,

Commissie naam, tenue en logo

Lees verder

Informatie vanuit de KNVB, gevolgd door consequenties voor GVV'57, Estria en SCV'58 01/04/2020

Voor alle leden van Estria, GVV'57 en SCV'58

Eerst informatie vanuit de KNVB, gevolgd door consequenties voor onze verenigingen

Uit de informatie vanuit de KNVB dd 31 maart 2020

Beste voetballiefhebber,

Met het oog op de vanavond door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij helaas moeten besluiten dat de amateurvoetbal- competities dit seizoen niet meer worden hervat.
Nederland heeft een uniek verenigingsleven dat nu al geruime tijd stilligt. Sommige verenigingen zijn helaas flink getroffen met meerdere zieken en/of zelfs overledenen en zij zijn opgelucht als ze straks het verenigingsleven weer aan de praat krijgen. Veel verenigingen hebben aangegeven niet meer te willen voetballen en zeker nu niet bezig te zijn met competities. We hebben daar begrip voor.
Bovendien kunnen door de overheid verlengde maatregelen de amateurcompetities niet meer op een gewenste manier worden uitgespeeld. In tegenstelling tot bij de profs, bestaat er voor de amateurs geen scenario om wedstrijden door te schuiven tot na de start van de zomerstop. Onder andere omdat de zomervakantie al op 4 juli start in 1/3 van Nederland.

Lees verder

Amateurvoetbalcompetities per direct afgelopen: geen kampioenen en degradanten 31/03/2020

De KNVB heeft besloten de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer te hervatten. Dat geldt voor zowel de mannen, vrouwen als de jeugd. De maatregel volgt op het besluit van het kabinet om de sportclubs tot in elk geval 28 april dicht te houden vanwege het coronavirus. Er komen geen kampioenen en geen enkele club degradeert of promoveert. 

Lees verder

Stem op je favoriete clubkleuren bijbehorend tenue EGS'20 22/03/2020

Aan alle leden van Estria, GVV’57 en SCV’58,


De commissie ‘naam, tenue en logo’ vraagt jullie allemaal om te stemmen op de nieuwe clubkleuren en bijbehorend tenue. (Zie ingevoegde brief)
Er kan gestemd worden tot 31 maart 2020 24:00.

Geef je keus voor optie 1, 2, of 3 door met vermelding van je naam en welke club je speelt per mail naar sponsorcommissie@egs-sport.nl .

(Alleen leden kunnen stemmen en jeugdleden kunnen hun stem via hun ouders doorgeven!)

 

Namens de commissie ‘naam, tenue en logo’

 

Werkgroep PR Stuurgroep Samenwerking Estria, GVV’57 en SCV’58
(Vragen/tips/opmerkingen GVV'57-leden graag via jan.nuijen@home.nl )

Lees verder


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 53 - 54 - 55 - 56 - 57 - 58 - 59 - 60 - 61 - 62 - 63 - 64 -