GVV '57

Welkom op de site van GVV '57, dé voetbalvereniging uit Grave. De site is tot stand gekomen in samenwerking met onze sponsor ifthen "branding your soul".
Aan de site wordt steeds gewerkt. Naast het nieuws wat op de website zal verschijnen, zal er binnenkort een ledenservice pagina en een pagina met trainingsmateriaal op de website worden opgenomen. 

Bezoek de site regelmatig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen GVV '57 gebeurt. GVV '57-foto's zijn dagelijks te vinden op Facebook GVV '57.

Meer over GVV '57

Zoek op de website

GVV'57 is klaar in de beker

Zondag 11-11-2018: Een goed bezocht sportpark de Bikkelkamp met ook veel mensen uit Schijndel die samen met het bestuur van Avanti'31 naar deze bekerwedstrijd zijn gekomen tegen GVV'57.

Zij zagen een fel Avanti'31 dat zo GVV'57 onder druk probeerde te zetten, maar GVV57 bleef rustig en sloeg elke aanval af in de beginfase. GVV'57 speelde goed mee met mooie combinaties en kreeg mogelijkheden om tot een doelpunt te komen. Helaas ging het of net naast of was men te laat in de afwerking. In de 35e minuut bij een uitval van Avanti'31 over links werd de bal via het centrum naar rechts gespeeld en met een strak schot werd het 0-1. Net voor rust een mooie GVV'57 kans na een prima diepe bal op Jochem van Tienen die alleen op de keeper af ging maar niet goed kon afwerken. In de slotminuut ging een bal via het been van een speler over de de uitlopende GVV'57-keeper en verdween ongelukkig in het GVV'57-doel: 0-2.

Na rust kregen de toeschouwers een mooie wedstrijd met twee voetballende teams te zien. In de 54e minuut kreeg GVV'57 de deksel op de neus: een schot vanaf 15 meter werd niet goed gekeerd en dat betekende de 0-3. GVV57 rechtte de rug nog een keer. Beide teams kregen kansen, maar die werden onschadelijk gemaakt tot 5 minuten voor tijd. Een bal van links bereikte via een been van een GVV'57-verdediger de spits, die het buitenkansje met beide handen aanpakte: 0-4. Dit was ook de terechte, ietwat geflatteerde eindstand. Een compliment aan GVV'57 dat bleef voetballen. Beide teams maakten er een mooie wedstrijd van. De kansenverhouding in deze wedstrijd gaf een minimaal verschil, een compliment voor de GVV'57 spelers en staf.

Aanstaande zondag 18 november 2018 speelt GVV'57 om 14.30 uur in Middelaar tegen Astrantia. Er moet voor de 1e periodetitel gewonnen worden en dan afwachten of SCV'58 punten laat liggen bij de fusieclub De Willy's/Sint Hubert, DWSH'18.

Lees verder

Zondag 11 nov 2018 GVV'57 -Avanti'31

Aanstaande zondag speelt GVV'57 1 om 14.30 uur de bekerwedstrijd tegen Avanti'31 uit Schijndel dat uitkomt in de 3de klasse en in de top meedoet om de prijzen.

Voor GVV'57 een mooie krachtmeting. Ons vlaggenschip zal in deze wedstrijd ook proberen hun spel te kunnen spelen zoals in de competitie.

Absentie van verschillende spelers door blessures zal geen invloed hebben op de motivatie van de andere spelers. Zoals dit seizoen al vaker is gebleken, willen zij hun supporters niet teleur te stellen.

Dus kom met z'n allen naar het gezellige GVV'57 Sportpark De Bikkelkamp om de jongens te onder steunen in deze wedstrijd (goed of slecht weer).

Tot zondag dan, AANVANG 14.30 uur

PS Guus beterschap.

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Bezoekadres

Sportpark De Bikkelkamp: Dr Wierstraat 1 - 5361 BE, Grave
Tel:0486-474308