Clubinfo

G.V.V. ’57 staat voor Graafse Voetbal Vereniging ontstaan in 1957. G.V.V. ’57 heeft dezelfde verenigingskleuren als u nu ziet: WIT en ZWART.
G.V.V. ’57 bestaat uit een seniorenafdeling met voetballers/voetbalsters van 19 jaar en ouder (actieve spelers tot bijna 60 jaar!!) en een jeugdafdeling van jongens én meisjes tussen de 5 en 18 jaar. Maar liefst 23 teams, elftallen en zeventallen spelen én trainen wekelijks op het G.V.V. ’57- sportcomplex dat gelegen is aan de dr Wierstraat in Grave-West nabij de THOS tennisvelden, appartementencomplex met Lidl en naast gemeenschapshuis De Westhoek. In de jeugd van G.V.V. ’57 spelen zowel jongens als meisjes o.l.v. een kader dat bestaat uit maar liefst 60 begeleiders(sters) en trainers(sters). G.V.V. ’57 telt in totaal zo’n 100 kaderleden die het mogelijk maken dat zo’n driehonderdvijftig voetballers(sters) hun hobby kunnen beoefenen.
Voor informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met jeugd/wedstrijdsecretaris Jan Nuijen, W. Verheidenstraat 28, 5361 BD Grave, tel: 0486-471286, mail: jan.nuijen@home.nl

Geschiedenis van GVV'57

G.V.V. '57 is in 1957 ontstaan in een fusie tussen de 2 toenmalige Graafse voetbalverenigingen Mobilia en Sportclub Grave. Het eerste elftal van G.V.V.'57 heeft zich sindsdien voornamelijk opgehouden in de 4e klasse van de K.N.V.B., district Zuid 1 en de 1e klasse van de Afdeling Noord-Brabant van de K.N.V.B. Sinds 1957 zijn er diverse kampioenschappen gevierd, maar ook moesten de nodige degradaties van het 1e elftal verwerkt worden. Absoluut hoogtepunt in het verenigingsleven is nog steeds de beslissingswedstrijd Pr. Irene - G.V.V.'57 om het kampioenschap in de 4e klasse A op 24 april 1974 op het terrein van T.O.P. is Oss. G.V.V.'57 won die wedstrijd in de verlenging met 0 - 1 en promoveerde aldus naar de 3e klasse. Momenteel is G.V.V.'57 zich na een moeilijke periode met degradaties en net-geen promoties aan het proberen een Graafs team neer te zetten uit een selectie bestaande uit twee teams. Het blijkt, ondanks de positieve en onmisbare steun van diverse sponsors erg moeilijk om de weg naar boven te vinden. Met veel inzet werkt het G.V.V. ’57-bestuur aan een gezonde vereniging die zich op een prestatief goed niveau kan meten. Welk niveau dat in de toekomst zal zijn is niet te voorspellen. Eén ding is zeker: het huidige niveau (6e klasse district Zuid 2) is géén eindniveau!! Op 6 mei 2007 werd G.V.V. '57 1 KAMPIOEN en promoveerde naar de 5e klasse.

Op dit moment speelt GVV ’57 1 in de 5e klasse I met voornamelijk teams uit de omgeving van Oss en Uden/Veghel. Onder leiding van hoofdtrainer Bob Gremmen en assistent trainer Johan Verhaaren, die ook verantwoordelijk is voor de JO17-1, en een enthousiaste begeleidingsgroep wordt geprobeerd om tot een “stabiele 5e klasser met zicht naar hoger” te groeien.

Clubhuis "De bikkelbunker II"

Clubhuis "De Bikkelbunker II" dateert uit 1975 en is de opvolger van het houten noodklubhuis "De Bikkelbunker". Het clubhuis, met steun van de sponsorcommissie geheel gerenoveerd, is geopend op de zaterdag en de zondag als er wedstrijden zijn, op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond als er trainingen zijn en bij speciale activiteiten als vergaderingen, feesten, winterprogramma-onderdelen, e.d. Tijdens de jeugdwedstrijden kan de jeugd in het clubhuis aanmaaklimonade kopen tegen gereduceerde prijzen. Er staat een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel.Het verzamelen voor zowel de uit- als de thuiswedstrijden is meestal in het clubhuis. In ons clubhuis wordt NIET gerookt!!

Begeleiding

Interesse om een (jeugd)team te begeleiden of te trainen, neem contact op met G.V.V. ’57 via secretaris Jan Nuijen: 06-41826111 of jan.nuijen@home.nl

Samenwerking Estria, GVV'57 en SCV'58